[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
FITLINE.Здоров"я.Молодість.Краса. » Разные Разности » ПАРАДОКСЫ ЖИЗНИ » Таємниці води
Таємниці води
fitlineДата: Пятница, 01.02.2008, 23:02 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 155
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Автор: М. Канафоцький
Джерело: Портал Українця

… і Дух Божий ширяв над поверхнею води

З давніх часів людство приписує чудесні властивості воді. Але тільки останніми роками вода почала піддаватися серйозному науковому вивченню.

Зокрема ряд досліджень присвячені пам'яті води. До цих пір вважалося, що вода не може утворювати довгоживучих структур. Проте розрахунки показали, що вода є ієрархією правильних об'ємних структур, в основі яких лежить кристалоподібний «квант води», що складається з 57 її молекул. Ця структура енергетично вигідна і руйнується із звільненням вільних молекул води лише при високих концентраціях спиртів і подібних ним розчинників. «Кванти води» можуть взаємодіяти один з одним за рахунок вільних водневих зв'язків, що приводить до появи структур другого порядку у вигляді шестигранників. Вони складаються з 912 молекул води, які практично не придатні до взаємодії за рахунок утворення водневих зв'язків.

Цю властивість пояснює надзвичайно лабільний характер їх взаємодії. Його природа обумовлена дальніми кулонівськими силами, що визначають новий вигляд зарядово-комплементарной зв'язку. Саме за рахунок цього виду взаємодій здійснюється побудова структурних елементів води в осередки (клатрати) розміром до 0,5—1 мікрона. Їх можна безпосередньо спостерігати за допомогою контрастно-фазового мікроскопа.

Структурований стан води виявився чутливим датчиком різних полів, особливо слід виділити її реагування на зміну стану електромагнітного вакууму. Автор дослідження С.В.Зенін вважає, що мозок, що перебуває на 90% з води, може змінювати структуру вакууму. У лабораторії С. В. Зеніна спостерігали вплив дії людей на властивості води. Цей вплив буває настільки могутньою, що тестові мікроорганізми не тільки припиняють рух, але гинуть і навіть розчиняються в ній. Японський дослідник Масару Емото (Masaru Emoto) приводить ще дивовижніші докази інформаційних властивостей води. За час роботи він зробив більше 10000 фотографій, деякі з них опубліковані в його книгах "The Messages from Water" 1, 2 і "Water knows the answer", тощо.

Доктор Емото використовував Аналізатор Магнітного Резонансу (MRA) для декількох функцій, включаючи якісний аналіз води. Він відмітив, що ніякі два зразки води не утворюють абсолютно подібних кристалів, і що форма кристалів відображає властивості води. Згідно досліджень доктора Емото, сучасна медицина фокусує свої спостереження на молекулярному (хімічному) рівні. Проте, щоб успішно займатися лікуванням, потрібно звернутися на рівень атомів, і навіть мікрочасток. Згідно з теорією доктора Емото, в основі будь-якої створеної речі лежить джерело енергії ХАДО (HADO) — вібраційна частота, хвиля резонансу. (ХАДО — певна хвиля коливань електронів атомного ядра). Поле магнітного резонансу завжди присутнє скрізь, де існує ХАДО. Таким чином, ХАДО може інтерпретуватися безпосередньо як область магнітного резонансу, яка є одним типом електромагнітної хвилі. MRA вимірює магнітний резонанс ХАДО. Після своєї роботи з MRA доктор Емото зрозумів, що, «всі речі лежать в межах вашої власної свідомості». Таким чином, він вірить, що ми повинні прагнути піднімати наш рівень ХАДО, наприклад, посилаючи благословення нашій їжі, пити воду, не накопичуючи негативних емоцій. Для отримання фотографій мікрокристалів крапельки води розміщують в 100 чашок Петрі і різко охолоджують в морозильнику протягом 2 годин. Потім вони поміщаються в спеціальний прилад, який складається з холодильної камери і мікроскопа з підключеним до нього фотоапаратом. При температурі –5°С у темному полі мікроскопа під збільшенням 200—500 разів розглядаються зразки і робляться знімки найбільш характерних кристалів.

У лабораторії досліджувались зразки води з різних джерел води по всьому світі. Вода піддавалася різним видам дії, таким як музика, зображення, електромагнітне випромінювання від телевізора, думки однієї людини і груп людей, молитви, надруковані і вимовлені слова.

Доктор Емото провів експеримент, поміщаючи два написи на пляшках з водою. На одній «Спасибі», на іншій «Ти глухий». Вода сформувала красиві кристали, які довели, що «Спасибі» взяло верх над «Ти глухий». Таким чином, добрі слова сильніші злих.

 
fitlineДата: Пятница, 01.02.2008, 23:03 | Сообщение # 2
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 155
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
У природі існує 10% хвороботворних мікроорганізмів і 10% корисних, решту 80% можуть міняти свої властивості від корисних до шкідливих. Доктор Емото вважає, що приблизно така пропорція існує і в людському суспільстві.
Якщо одна людина, молиться з глибоким, ясним і чистим відчуттям, кристалічна структура води буде ясна і чиста. Якщо велика група людей має безладні думки, кристалічна структура води теж буде неоднорідна. Проте якщо всі об'єднаються, кристали вийдуть красивими, як при чистій і зосередженій молитві однієї людини. Під впливом думок вода змінюється миттєво.

Кристалічна структура води складається з кластерів (велика група молекул). Слова, подібні до слова «дурень» знищують кластери. Негативні фрази і слова формують крупні кластери або взагалі їх не створюють, а позитивні, красиві слова і фрази створюють дрібні, напружені кластери. Дрібніші кластери довше зберігають пам'ять води. Якщо є дуже великі проміжки між кластерами, інша інформація може легко проникнути в ці ділянки і зруйнувати їх цілісність, таким чином стерти інформацію. Туди також можуть проникнути мікроорганізми. Напружена щільна структура кластерів оптимальна для тривалого збереження інформації.

У лабораторії доктора Емото провели багато експериментів з метою знайти те слово, яке найсильніше очищає воду, і в результаті виявили, що це не одне слово, а поєднання двох слів: «Любов і Подяка». Масару Емото припускає, що якщо провести дослідження, то можна знайти більше число тяжких злочинів в тих регіонах, де люди частіше в спілкуванні використовують лихослів'я.

Доктор Емото говорить, що все, що існує має вібрацію, і написані слова також мають вібрацію. Якщо я малюю круг, створюється вібрація круга. Малюнок хреста створив би вібрацію хреста. Якщо написати ЛЮБОВ, то цей напис створює вібрацію любові.

За спостереженнями доктора Емото, особливо «подобаються» воді молитви, причому не важливо, людина якого віросповідання і на якій мові їх читає. Він попросив свого колегу професора Санкт-Петербурзького технічного університету Костянтина Короткова провести простий досвід напередодні свята Хрещення. 19 січня віруючі люди поспішають в храми, щоб після служби набрати Свяченої води, вважаючи, що вона володіє незвичайними властивостями.

18 січня, напередодні свята, учені наповнили звичайною водопровідною водою дві колби. Одну з них рано вранці встановили в храмі біля ємкості, над якою повинен здійснитися обряд освячення. А іншу залишили в лабораторії - для порівняння. Відразу після служби вміст обох ємкостей був ретельно досліджений. Результат приголомшив: кристали залишеної в лабораторії води виглядали як хаотична розпливчаста пляма, тоді як структура води, що побувала в храмі, мала правильну симетричну форму зірки.

Все навколо пронизано вібраціями, - пояснює Емото, - думки, випромінювання, навіть написані слова і малюнки. Корисне і красиве «вібрує» гармонійно, а все шкідливе і негативне супроводжується потворними, незв'язними коливаннями, які не формують групи.. Вода все «чує» - і у результаті комусь шкодить, а когось рятує…

Доктор Емото вірить, що вода відображає свідомість людства і до неї потрібно відноситись шанобливо.

70% земної поверхні, і приблизно така ж частина людського організму зайнята водою, тож давайте посилати побажання Любові і Подяки усій воді на землі.

На підставі даних приведених вище можна зробити деякі висновки:

1. Добро впливає на структуру води творчо, зло руйнує її.

2. Добро первинне, зло вторинне. Добро активне, воно працює саме, якщо прибрати злу силу. Тому молитовні практики світових релігій включають очищення свідомості від суєти, «шуму» і егоїзму.

3. Насильство — атрибут зла, це видно з схожості 9 і 11 фотографій.

4. Людська свідомість набагато сильніше впливає на буття, ніж навіть дії.

5. Слова можуть безпосередньо впливати на біологічні структури.

6. Процес вдосконалення заснований на любові (милосерді і співчутті) і подяці.

7. Очевидно, важка рок-музика і негативні слова схожі по дії на живі організми.

 
fitlineДата: Пятница, 01.02.2008, 23:06 | Сообщение # 3
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 155
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
ФОТОГАЛЕРЕЯ


1. Кристал дистильованої води, не підданий ніякій дії.
2. Джерельна вода.
3. Антарктичний лід.
4. Так виглядає кристал води, що прослухав «Пастораль» Бетховена.


5. Кристал, що утворився після прослуховування важкої рок-музики.
6. Кристал після дії слів «Ти — дурень», дуже схожий на кристал після дії важкої рок-музики.
7. Слово «Ангел».
8. Слово «Диявол».

Прикрепления: 6976116.jpg (15.3 Kb) · 7325040.jpg (22.9 Kb)
 
fitlineДата: Пятница, 01.02.2008, 23:07 | Сообщение # 4
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 155
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline

9. Вода отримала прохання «Зробити це».
10. Вода отримала наказ «Зроби це».
11. Слова «Ти набрид мені. Я уб'ю тебе».
12. Вода отримувала електромагнітні випромінювання Любові і Подяки.


13. Зразок водопровідної води Shinagawa, Токіо.
14. Тей же зразок після того, як 500 інструкторів ХАДО по всій Японії одночасно послали добрі думки йому.
15. Вода, узята з озера Fujiwara, перед молитвою.
16. Кристал води після молитви первосвященика буддиста Като.

Прикрепления: 9665583.jpg (17.0 Kb) · 5088828.jpg (22.0 Kb)
 
fitlineДата: Пятница, 01.02.2008, 23:09 | Сообщение # 5
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 155
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline

17. Слова «Любов і подяка», вимовлені англійською мовою.
18. Слова «Любов і подяка», вимовлені на японській мові.
19. Слова «Любов і подяка», вимовлені німецькою мовою.


20. Ліва: ромашка, права: її відповідна кристалізація води.
21. Ліва: кріп, права: його відповідна кристалізація води.

Дві фотографії квітів мають глибоке значення: після того, коли вода була під впливом масла ромашки і кропу, її малюнки кристалізації дуже схожі з цими квітами. Під впливом, якої квітки знаходилася вода, таку зовнішню форму вона і утворює. Хіба це не явище «повна інформація»? Кожна маленька частинка носить образ цілого і його повну інформацію, це є «повна інформація».

Прикрепления: 7298755.jpg (8.2 Kb) · 4253588.jpg (24.7 Kb)
 
FITLINE.Здоров"я.Молодість.Краса. » Разные Разности » ПАРАДОКСЫ ЖИЗНИ » Таємниці води
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: